D-Day en magische keelpijn.

Heeee allemaaal

De eerste keer dat ik schrijf vanuit Spanje! Gisteren na een lange vlucht eindelijk hier aangekomen. Nou denken jullie: 2 uur is toch niet lang? Maar het is wel lang als je niet kan slapen en er een Spanjaard op je schouder ligt te kwijlen en snurken. Het afscheid nemen van mijn vrienden en familie was natuurlijk niet leuk, maar ik vond het toch fijn dat ik bijna iedereen nog even gezien/gesproken heb.
Op het vliegveld was ik met mama, papa, Thomas, opa en oma. Fenne kon niet mee omdat ze moest werken. Ik vond het superleuk dat opa en oma er ineens stonden, al moest ik al bijna meteen door de douane. Toen ik bij mijn gate zat te wachten, zat ik naast een ander meisje en toen we aan de praat raakte bleek dat zij ook als au pair ging naar Madrid! Hoe toevallig! Het was fijn om iemand tegen te komen die hetzelfde meemaakte als ik en ze was er al eerder geweest dus ze kon me wat dingen vertellen. Toen we eindelijk in mochten zwaaien heb ik tot we opstegen kunnen zwaaien naar mijn familie.

Eenmaal op het vliegveld in Madrid aangekomen was ik strontzenuwachtig. Nee echt, knikkende knieĆ«n en haar dat spontaan omhoog sprong. Dus ik in mijn eentje, helemaal lonely met 50kg aan koffers, door die uitgang naar buiten gelopen waar het echt zwart stond van de mensen. Toen ik daar een beetje awkward rond liep te kijken, riep Mar (de moeder van mijn au pair kinderen) mijn naam heel hard en kwam ze naar me toe. IK WAS ZO OPGELUCHT. Ik dacht even: Ik sta hier dadelijk in mijn eentje op een vliegveld in Madrid met een levensvoorraad aan kleding. De begroeting was nogal awkward want in Nederland ben ik gewend om 3 zoenen te geven maar hier was het maar twee dus we stonden echt zovan: oh nog een? nee oh oh ja oh uh oke hoi. Maar goed, ze kwam me ophalen in dr eentje omdat Sergio zich niet lekker voelde en Natalia bleef dus thuis bij Sergio. We zijn samen naar huis gereden, waar ik de kinderen voor het eerst ontmoette. Natalia is echt een schatje, ze besprong me helemaal en stond echt te springen. Sergio was wat rustiger, maar ik denk dat hij gewoon een beetje in die ‘ik ben een stoere jongen’ fase is. Ze vonden hun cadeautjes helemaal geweldig en tijdens het eten heb ik leuk met ze gekletst. Ze zijn echt lief.

Het huis is echt gigaaaaaaaaaaaantisch mooi. EN MIJN KAMER IS GIGANTISCH GEWOON. Ik heb de hele zolder voor mezelf. Het is helemaal zwart wit en supermodern ingericht. Heb een tv en alles er in staan, echt top gewoon. Na het eten heb ik Natalia’s haar gedaan en Sergio geholpen met Jojo-trucs. Hij wordt een jojo koning zegt die. Maar uiteindelijk was ik echt uitgeteld dus ik ging op tijd naar bed. In bed kon ik gewoon echt NIET slapen, heb wakker gelegen tot een uur of 3. Echt, ik was zo moe maar kreeg gewoon geen oog dicht! Kwam doordat ik super erge keelpijn had gekregen in het vliegveld.

Vanochtend heb ik met Mar mee de kinderen naar school gebracht. Bij het ontbijt wouden ze per se de vruchtenhagel die ik voor ze mee had genomen, maar hier hebben ze niet echt brood dus aten ze maar koekjes met vruchtenhagel. Nadat we ze naar school hadden gebracht, zette Mar mij thuis af en ik ben vandaag de hele dag thuis met het hondje. HET HONDJE IS ZO LIEF. Ze is echt mini en heet lola en volgt mij overal waar ik heen ga. Zelfs als ik even op mijn kamer mijn koffers uitpak, gaat ze mee. Alleen net nadat ik dr uitgebreid uitgelaten had en we weer thuis waren, staarde ze me intens aan en plaste ze op het tapijt. Daar was ik iets minder blij mee.

Maar, op dit moment gaat alles goed met me. Ben druk bezig met uitpakken, en heb net even een uurtje geslapen (WAARNA MIJN KEELPIJN OP MAGISCHE WIJZE VERDWEEN.) Ik zal zo snel mogelijk meer schrijven, maar ik zal proberen het zo kort mogelijk te houden. Want zoals Fenne zei; ‘Nika hou die verhalen kort want anders zoek ik het niet om ze uit te lezen.’

Talk to you all lateeeeeer

xxxxxxxxxxxxx

Mijn locatie .

2 gedachten over “D-Day en magische keelpijn.

 1. Marlies

  Nou Nika, het begin is gemaakt! Komt helemaal/allemaal goed!! Veel plezier daar!
  Je hebt waarschijnlijk meer werk met Lola, dan met de kinderen ;) Haha
  Groetjess

 2. Petra

  Hallo Lieve Nika,
  Eerste hobbel genomen dus! Fijn dat je goed aangekomen bent en je eerste ervaringen positief zijn. We zullen je Spaanse avontuur met plezier volgen: hasta pronto!

Reacties plaatsen niet mogelijk.